Roy Nelson suspendert 9 måneder, bøtelagt 24 000 dollar for å sparke dommer

-oppdatering – etter en offentlig unnskyldning Nelsons suspensjon ble minimert til 6 måneder

________________________________

På UFC Fight Night 95 Roy Nelson sparket ubevisst dommer John McCarthy etter en opplevd sen stopp. Dette Rangers FC Skjorter opprørte tungvekten som tror han måtte påføre motstanderen unødvendig skade.

Brasils bemerkelsesverdige justisdomstol undersøkte saken og har nå overlevert Nelson en bot på 24 000 dollar og en 9 måneders suspensjon.

Som først rapportert av MMafightings Guilherme Cruz

Maksimal straff, ifølge STJDMMA, ville være en 25-måneders suspensjon og $ 40.000 bot. Retten informerte imidlertid MMA onsdag om at STJDMMA-president Marcelo Sedlmayer Jorge Montpellier HSC Skjorter hadde tatt en beslutning om å gi Nelson en ni måneders suspensjon, tilbakevirkende kraft til 29. september, samt en bot på 24 000 ACF Fiorentina Skjorter dollar.

I følge STJDMMA påpekte Nelson i sitt forsvar at han var livredd på grunn av noen situasjoner før kampen, inkludert måten brasilianske MMA-fans oppførte seg på veiene. STJDMMA sa også at Nelson påpekte sitt kompliserte forhold til McCarthy, men uttalte at han aldri hadde tenkt å skade dommeren.

STJDMMA aksepterte Nelsons forklaring, men sa at det ikke ville være nok til å unngå straff, fordi “idrettsutøveren har en plikt til å respektere æren, bevare helsen og den fysiske og moralske integriteten til dommeren,” og ingenting rettferdiggjorde Nelsons handlinger .

Jorge vurderte opprinnelig å overlate Nelson en ett års suspensjon med $ 33.000 bot. Basert på Nelsons historie, og det faktum at han ikke hadde til hensikt å skade McCarthy, minimerte STJDMMA hans straff til en ni måneders suspensjon og $ 24.000 bot.

Nelson har fortsatt en sjanse til å komme tilbake før 29. juni. STJDMMA bruker tungvekten en sjanse til å minimere straffen sin til en seks måneders suspensjon og $ 13 700 bot hvis UFC lar ham formelt be om unnskyldning til McCarthy inne i Octagon eller under en form for pressekonferanse, helst hvis McCarthy deltar, før desember . 31. Hvis han gjør det, ville Nelson være gratis å konkurrere etter 29. mars.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

En juridisk fordeling av UFCs opsjoner som tar for seg Roy Nelsons dommer KickSeptember 26., 2016
The Law of Roy Nelson’s BeardStember 3, 2013in “Fighter -utseende”
Nevada State Athletic Commisison foreslår streng PED PENALALTIESMAY 15, 2015in “Doping”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *